top of page

Baymak Kombide E10 Arızası


Baymak kombide e10 arızası; Baymak kombide yer alan arıza kodlarını çoğu Baymak kullanıcıları merak ederler. Baymak kombide yer alan e10 arızası hakkında bugün sizlere detaylı bilgi vermek amacıyla bloğumuzu oluşturmuş bulunuyoruz. Sizlerde e10 arızasını merak ediyorsanız aşağıdaki açıklamalarımızı okuyarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Baymak kombi çalışma esnasında fark edeceksiniz ki sizlere herhangi bir randıman sağlamayacaktır. Bu hata kodu ile kombiden randıman almak isteyen kombi kullanıcıları sıcak su olduğu kadar kaloriferlerin ısınması gibi durumlardan ne yazık ki yararlanamazlar. Bizlerde işte tam bu konuya değinerek sizlere ayrıntılı bilgi vereceğiz. Bu arıza kodu kombi Baymak kombi ekranında yer aldığında kombinin su basıncını kontrol ederseniz 1,5 barın altında olduğunu göreceksiniz. Kombi içerisinde su kalmadığını belirten bu uyarı kodu ile her kullanıcılar mutlaka kombiye su basmaları gerekir. Kombi içerisinde yer alan su ile çalışır. Eğer içerisinde su bulunmuyorsa ne yazık ki kullanıcılara da randıman sağlamaz. Kombiye su basma işlemi oldukça kolay olmaktadır. Kombi altında yer alan doldurma musluğunu kullanarak kombiye su kolay bir şekilde basabilirsiniz. Musluğu bulduğunuz zaman sola doğru çevirmeniz gerekir. Bu parçayı çevirmeniz halinde kombiden su sesi duymaya başlarsınız. Su sesi duyduğunuzda doğru parça üzerinde işlem yaptığınızı bir kez daha kolay bir şekilde anlayabilirsiniz. Basınç değeri su basmaya başladığınız andan itibaren yükselmeye başlar. 1,5 bar olduğunda musluğu kapatınız. Su bastıktan sonra ise cihaza tüm kullanıcıların 1 kere reset atmalarını öneriyoruz. Reset işlemi sonrası cihaz ekranında yer alan uyarı panelinin kaybolduğunu göreceksiniz. Baymak kombide e10 arızasının çözümü işte bu kadar basit bir işlem olmaktadır. Baymak kombi ekranında böyle bir uyarı kodu gördüğünüzde çözümünü kolay bir şekilde kendinizde sağlayabilirsiniz. Her türlü desteği sizlere sağlayarak bilinçlenmeniz için fazlasını yapan firmamız her türlü yardımları sizlere sağlamakta ve sorunlarınızın çözümlenmesi için destek vermeye devam etmektedir.

Yıllardır her türlü sorunları başarılı şekilde çözümleyen ve desteğini hiçbir zaman esirgemeden sunan firmamız dün nasılsa bugünde aynı şekilde huzurlarınızda bulunmaya ve yer alamaya devam edecektir.


22 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page