top of page

Baymak Kombi Ömrü


Baymak kombi ömrü; Her elektronik olan cihazların olduğu gibi Baymak Kombi Servisi kombilerinde bir kullanım süresi bulunmaktadır. Baymak kombinin kullanım süresi kombi kullanıcıları açısından büyük önem arz eder. Baymak kombi ne kadar süre çalışır ya da Baymak kombi ömrü ne kadardır diye sorun birçok tüketici yer alır. Bizlerde bu tür durumları göz önünde bulundurarak sizlere Baymak kombi ömrü hakkında bloğumuzda açıklama sunacağız.

Diğer kombilerin olduğu gibi Baymak cihazlarında ömrü Sanayi bakanlığı tarafından 15 yıl olarak kesinleşmiş bulunmaktadır.

Fakat bizler her zaman tecrübelerimizden yola çıkarak bu konuda hiçbir zaman müşterilerimize ne bilgi aktarmamaktayız. Bunun nedeni ise daha uzun sürede kullanılan Baymak kombilere de daha kısa süreli kullanılan cihazlara da şahit olmamızdan kaynaklanmaktadır. Mesela kombi kullanıcılarından 15 yıl olmadan kombi ömrünün bittiğini ve yeni kombi aldıklarını hatta 15 yılı aşkın süredir kullanıcılar tarafından kullanılan kombilere de şahit oluyoruz. Bunun nedeni aslına bakılırsa tek bir yöntemden geçmektedir. Baymak kombi ömrünü uzatmak ve cihazı her zaman daha sağlıklı kullanmak her zaman kullanıcıların kombilerine olan ilgisinden kaynaklanmaktadır. Mesela her yıl önemle arz edilen Baymak kombi bakım işlemlerini aksatmanız halinde cihaz sürekli arızaya geçerek sizlere sorun yaşatabilir. Bu nedenle cihazın sürekli arızalanmaması, sağlıklı çalışması ve sizlere en iyi şekilde randıman vermesi adına mutlaka kombi bakım işlemini yaptırmanız gerekir. Baymak kombi bakımı yapılan cihazlar bakımı yapılmayan Baymak kombilere nazaran daha az arıza göstermektedir. Her elektronik olan cihazların bakım işleminin olduğu gibi Baymak kombilerinde yılda bir defa düzenli olarak bakımlarının kullanıcılar tarafından yapılması gerekir. Ücreti sorun ederek bakım işlemini aksatan Baymak kullanıcıları kombilerinde sorun yaşadıklarında farklı parçalardan dolayı sorun yaşayabilirler. Bu durumda ücret bakımında aksattığınız kombi bakım işleminin yapılmaması ile farklı parçaların arızaya geçmesi sizlere daha fazla masrafa neden olur. Bu nedenle muhakkak bakım işlemini kombiyi uzun süre sorunsuz şekilde kullanabilmek amacıyla yaptırmanızı önermekteyiz. Kombinin sağlıklı çalışması ve Baymak kombi ömrünün uzaması her zaman kombi bakımından kaynaklanır.

Her zaman siz değerli Baymak klimalarınızda oluşan sorunlarada Baymak Klima Servisi olarak müdahalede bulunmaktayız. Kullanıcılarına en iyi şekilde destek sağlayan firmamız bugünde her sorularınızın cevaplarını verebilmek adına sizlere bilgi vermeye devam edecektir.


478 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page