top of page

Baymak Brötje E119 Arızası


Baymak brötje e119 arızası; Kombiler her zaman kullanıcılara dez avantaj sağlayan cihazlardır. Bu nedenle hiçbir zaman Baymak kullanıcıları kombileri ile alakalı olarak sorun yaşamak istemezler. Fakat bazı zamanlarda kombi ekranında yer alan bazı arıza kodları kullanıcıları oldukça endişelendirebilir ve sorun yaşamalarına neden olabilir. Mesela Baymak brötje e119 arızası kombide sıklıkla yaşanan arızalardan birisidir. Bizlerde bu arıza kodu hakkında Baymak brötje kombi e119 arızası veriyor diyen müşterilerimize yardımcı olabilmek adına sayfamızı oluşturarak sizlere bilgiler sunacağız.

Kombi bu arıza kodunu verdiğinde kullanıcılar sıcak su ya da petekleri kontrol ettiklerinde herhangi bir randıman alamadıklarını fark ederler. Çünkü bu arıza kodu kombi ekranında meydana geldiğinde cihaz hiçbir şekilde kendilerine randıman sağlamaz. Kombi ekranında yer alan bu arıza kodu kombinin düşük basınç arızası olarak karşımıza çıkar. Yani kombi olması gereken basınç değerinin altındadır ve bu nedenle kullanıcılara herhangi bir randıman salamıyor demektir. Bu durumda yapmanız gereken işlem kombinin su basıncını kontrol etmektir. Basınç değerini kontrol ettiğinizde basıncın 1 barın altında olduğunu görürsünüz. Bu durumda kombi kullanıcılarının yapmaları gereken işlem kombiye su basmalarıdır. Kombiye su basma işlemi her zaman kombi kullanıcılarına ait olan bir işlemdir ve bu durum için kesinlikle herhangi bir servis müdahalesi bile gerekmez. İşlem hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olamaya kişiler dairesine servis talep ettiklerinde kendilerinden servis ücreti talep edilir. Baymak brötje kombide doldurma musluğu kombinin alt kısmında yer alır. Rengi mavidir ve kullanıcılar bu parçayı bulduklarında sola doğru çevirmeleri halinde kombiye su kolaylıkla basarak ekrandaki bu arıza kodunun çözümlenmesini sağlayabilirler. Doldurma musluğunu bulduğunuz zaman parçayı sola doğru çevirmeniz halinde kombiden su sesi duymaya başlarsınız. Su sesi geldiğinde doğru parça üzerinde işlem yaptığınıza emin olabilirsiniz. Su sesi geldiği andan itibaren doğru parçanın üzerinde işlem yatığınızı kolay şekilde anlayabilirsiniz. Kombiye su basma da bu kadar basit bir işlemdir aslında ve yukarıda da belirttiğimiz gibi servis müdahalesi bile gerektirmeyen bir durumdur.

Firmamız yıllardır olduğu gibi daima sizlere kaliteli hizmet sunmakta ve sorunlarınızın çözümünü başarılı şekilde sağlamaktadır. Her türlü desteği sizlere kesintisiz hizmet sunan ekipmanlarımızdan alabilirsiniz.


91 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page