top of page

Baymak Lambert Kombide E10 Arızası


Baymak lambert kombide E10 arızası; Kombilerde zaman zaman meydana gelen bazı hata kodları kombi kullanıcılarını oldukça düşündürebilir. Bizlerde Baymak kullanıcılarının merak ettikleri tüm sorunları yanıtlayabilmek adına sayfamızda sıklıkla yaşamış olduğunuz arızalardan birisi hakkında bilgi vereceğiz. Baymak Lambert kombide e10 hatası her kullanıcı tarafından merak edilen sorunlar arasındadır. Bu arıza kodu kombi ekranındayken kombi hiçbir şekilde kullanıcılara randıman sağlamaz. Baymak Servisi olarak bugünkü bloğumuzda sizlere ayrıntılı bilgi vereceğiz.

Baymak kombi ekranda bu arıza kodunu verdiğinden kombi basıncının kontrol edilmesi gerekir. Kombiler her zaman çalışmasını içerisinde yer alan su ile devam ettirir. Kombi içerisindeki suyun azalması ya da bitmesi sonucunda cihaz ne yazık ki kullanıcılara herhangi bir randıman sağlamaz. Bu nedenle de kombinin su basıncını mutlaka kullanıcılar tarafından düzenli aralıklar ile kontrol edilmesi gerekir. Kombi basıncını düşmesi sonucunda cihaz kullanıcılara herhangi bir randıman sağlamaz ve çalışmaz. Bu nedenle de içerisinde mutlaka su bulunması gereklidir. Kombi basıncının olması gereken ideal basınç değeri 1,5 bardır. Kombinin basınç değeri bu bar seviyesinin altına düştüğünde cihaz sıcak su ihtiyacı olduğu gibi ısınma ihtiyacınızı da gidermez ve dolayısıyla sorun yaşayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda yapmanız gereken şey kombinin su basıncını tamamlamaktır. Baymak lambert kombi neden e10 arızası verir diye merak ediyorsanız kombi ekranında bu hata kodu yer aldığında mutlaka kombinin su basıncının düşük olduğunu anlayabilirsiniz. Kombi basıncı düşük olduğunda beklediğiniz hiçbir randımanı tam anlamıyla alamazsınız. Kombiye su tamamlamak için kombi altında yer alan doldurma musluğunu kullanmanız gerekir. İsterseniz Baymak kombiye su basma konusundaki bilgilere sayfamızı inceleyerek de öğrenebilirsiniz. Doldurma musluğu kombi altında mavi renkte olan musluktur. Bu musluğu sola doğru çevirmeniz halinde kombiden su sesi duyarsınız. Su sesi duyduğunuzda doğru parçayı bulduğunuzu rahatlıkla anlayabilirsiniz. Kombinin basınç değeri 1,5 bara gelene kadar su basma işlemine devam ediniz. Kombiye su basma işlemi bu kadar basittir. Bu işlem sonrasında kombi ekranında yer alan arıza kodu ekrandan kaybolur ve sizler eskisi gibi kombiden randıman almaya başlarsınız. Kombiye su tamamlamak her zaman kullanıcılara ait olan işlemdir. Bu işlem için çağıracağınız her servis sizlerden servis bedeli talep eder.

Firmamız her türlü sorunlarınızı başarılı şekilde çözümlemekte ve sizlere garantili olarak servis hizmeti sağlamaya devam etmektedir.


4.968 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page