top of page

Baymak Kombi Ses Yapıyor


Kombi cihazlarını tercih etme sebeplerinden biri de sessiz çalışma mekanizmasına sahip olmalarıdır. Kombiler bu sebeple kullanıcılar tarafından seçilmektedir. Kombi seçildiğinde ise bu gibi durumları tüketiciler yaşamak istememektedir. Baymak kombi ses yapıyorsa uygulanacaklar nelerdir bu konuda bilgiler almak isterseniz de sizlere sunacağımız bilgileri mutlaka okumalısınız. Çünkü sunacağımız bilgiler deneyimlerimiz sonrasında elde ettiğimiz bilgilerdir.

Baymak kombi çalışırken ses çıkartıyor ise bu durumda kombinin özellikle uzun süre bakımının yapılmadığını belirtebiliriz. Yani uzun zamandır kombinize bakım yaptırmıyor sanız bu durumda kombiniz sesli çalışma sorunu yaratabilir. Kombi sesli çalışıyor sorunu özellikle de bu gibi durumlarda meydana gelip yaşanabilmektedir. Bu nedenle de önerimiz öncelikle kombinizin bakımlarını ihmal etmeden yaptırmanızdır. Kombi bakımı sırasında genellikle parçalarının temizliği yapılmaktadır. Bu temizlik sayesinde de kombiler her zaman beklenilen sonucu vererek ses yapma gibi durumları yaşattırma maktadır. Kombiye kısa süre öncesinde bakım yapıldı fakat kombi yine de ses yapıyorsa bu durumda ya yapılan bakım sağlıklı yapılmamıştır ya da kombi parçalarında sorun meydana gelmiştir. Bu gibi durumlar her zaman için uzman teknisyen müdahalesi ister. Bu nedenle de bu konuda işin uzmanından yardım isteyin. Kombi hangi parçalar arızalıysa ses yapabilir dilerseniz bu konuda da bilgiler sunalım. Kombinin özellikle de fan motoru (dışarıdan temiz havayı alıp kombi yandıktan sonra atık gazı dışarı atan parça) arızalı olduğunda, pompada sorun meydana geldiğinde, gaz grubunda veya kombinin üç yollu vanasında sorun olduğunda kombi sesli çalışabilir.

Bu gibi durumlarda eğer kısa sürede etkin sonuç ararsanız firmamızın çağrı merkezini aramanız yeterlidir. Bu durumda ekibimiz sizlere kısa sürede yardımcı olur ve sorunun çözümlenmesini sağlar. Bizler kombi servisi olarak kombilerde meydana gelen ses yapma gibi sorunlarda kısa sürede yarattığımız etkin sonuçlarımızla bil indiğimiz için sizlere bu konuda yardımcı olmaya her zaman için hazırız.


176 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page