top of page

Baymak Baxi Luna E01 Arızası


Baymak Baxi Luna servisi kombi kullanıcıları sunulan bu sayfamızdaki yazımızı mutlaka incelemelidir. Yazımızda sizlere karşınıza sıklıkla çıkabilme ihtimali olan bir arıza durumu hakkındaki bilgileri aktarıyor olacağız. Bu sebeple sorunu yaşayan ya da yaşamayan tüm kullanıcılar bilgi amacı ile bu sayfadaki yazıyı okumalıdır. Baxi Luna kombide e01 arızası ile karşılaştığınız durumlarda neler yapabilirsiniz? Baymak Baxi Luna e01 hatası nedir? Bu durumda hangi parçalar arızalı olarak karşımıza çıkabilir? Bu soruların yanıtını bulmak amacı ile yazımızı okumaya devam ediniz…

Baymak Baxi Luna kombilerde arıza çok nadir yaşanır. Yaşanılan arıza durumları hakkındaki bilgilere dilerseniz Baymak Servisi ni arayarak ulaşabilir dilerseniz cihazın kitapçığını inceleyebilirsiniz. Ya da bizleri takip etmeye devam ederseniz sizleri her bir yazımızda bir arıza ile alakalı bilgilendirmiş olacağız. Konumuza değinecek olursak eğer; Baxi Luna kombilerde e01 hatası gaz yokluğu anlamına gelmektedir. Yani bu sorun yaşanıyor ise cihaz ateşlemeyi yapamıyor ve doğal olarak da çalışmıyor demektir. Çalışmayan bir kombide yani bu hatayı vermekte olan Baxi Luna kombideki sorunlar neler olabilir? Kullanıcı olarak neler yapmalısınız? İşte o bilgiler… Baxi Luna kombide böyle bir hata ile karşılaşmanız durumunda öncelikle dairenizdeki gazdan emin olun. Bu sorun ateşleme sorunu ise dairenizde gaz olmadığından yaşanılıyor olabilir. Dairenizde gaz olduğundan emin iseniz bu durumda cihazdaki su seviyesini kontrol etmelisiniz. Unutulmamalıdır ki Baymak kombiler sadece doğalgaz ile çalışmaz su ile de çalışır. İçinde su olmadığında da arızaya geçer ve sizlere bunu belirtebilir. Bar değeri normalin altında (1 barın altında) ise cihaza su basın. Uygulama sonrasında düzelme olmuyorsa ya da basınç değeri normal değerde ise cihaza birkaç defa reset uygulaması yapın. Bu uygulama da bir sonuç vermiyor ise bu durumda yapabilecekleriniz de bu kadardır.

Bu saatten sonra cihaza yapacağınız her bir müdahale de maliyetin artmasında neden olacaktır. Çünkü bu arıza durumunda parça değişimi gerekmektedir. Parça değişim uygulaması adına da sizlerin servis yardımı alması gerekir. Bu arıza durumunda; elektronik kart arızalı olabilir, gaz valfinde sorun olabilir, ateşleme-iyonizasyon elektrodunda sorun olabilir. Bu gibi arıza durumlarında soruna her zaman yerinde tespit ve müdahale gerekir. Bu nedenle de işi uzmanına bırakın önerisinde bulunabiliriz.


298 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page