top of page

Falke E25 Arızası


Baymak Falke E25 Arızası; Baymak kombi kullanmakta olan kullanıcılarımız cihazlarından memnun olduğu kadar bazen farklı sorunlarla da karşı karşıya kalabilir. Bu durumda yapılması gerekenler nedir ne değildir bilmek her zaman için önemlidir. Bazı arızalar vardır ki servis çağırmaya bile gerek kalmaz. Fakat bazen de yaşanılan sorunlar karşısında direk servis çağırmak tek çaredir. Çünkü bazı kombi arızalarında kullanıcılar kombilerine müdahale etse dahi düzelme olmaz. Bizler de Baymak Servisi olarak sizlere bugün sayfamızda yaşadığınız ya da yaşamakta olduğunuz E25 arızası ile alakalı bilgiler sunacağız. Bu hata kodunun anlamı nedir ve müdahale nasıl olmalıdır? Hangi parçalarda sorun olabilir? Merak edilen bu konular hakkında sizleri hemen bilgilendirelim...

Falke E25 Arızası Nedir?

Baymak Falke E25 arızası maksimum sıcaklık anlamını taşımaktadır. Bu arıza kombide olması gereken sıcaklığın maksimum dereceye çıkması sonucu ortaya çıkar. Yani kullanmış olduğunuz Baymak kombide aşırı ısınma meydana gelir. Aşırı ısınma sebebi ile de Falke kombi arızaya geçer. Bu anlamda Falke kombi kendini koruma altına alır. Bunun sebebi de aşırı ısınmanın meydana gelmiş olmasıdır. Bu arıza durumunda kullanıcı olarak yapabileceğiniz işlem de bulunmaz. Çoğu kullanıcımız Falke kombiyi resetledim fakat buna rağmen yine de düzelmedi gibi şikayetlerde bulunur. Fakat Falke kombide E25 arızası varsa reset bir işe yaramaz. Bu nedenle de önemli olan işin uzmanından yardım almaktır.

Falke E25 Arızası Neden Yaşanır?

Baymak Falke kombide E25 arızasının yaşanmasının birçok nedeni olabilmektedir. Ama en fazla karşılaştığımız sorun limit termostat arızasıdır. Öncelikle ekip tarafından bu parça kontrol edilir. Parçada sorun varsa değişimi sağlanır. Fakat sorunun tek sebebi tabi ki bu parça da olmamaktadır. Limit termostatın yanı sıra; Kalorifer filtresinin tıkalı olması durumunda kombide aşırı ısınma sorunu görülür. Ayrıca pompa sıkışmış olabilir ve eşanjörün kireçlenmesi durumunda da aynı arıza durumu ortaya çıkar. Bunun yanı sıra yine kombi içerisinde yer alan üç yollu vana konum değiştiriyor olabilir. Hangi parçalardan sorun yaşanıldığının tespiti için servis müdahalesi gerekmektedir.

Falke E25 Arızasında Kimden Yardım Alınmalı?

Baymak Falke E25 arızası yaşanmasının nedenleri hakkında siz kullanıcıları bilgilendirdiğimizi düşünüyoruz. Kombinizde meydana gelen arızanın çözümü için mutlaka uzmanından yardım almanızı tavsiye ediyoruz. Uzman ekipler tarafından alınan yardım ile sorununuz kesin anlamda çözüme ulaşacaktır.


906 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page